ERC presentarà candidatura a les eleccions municipals a Riudellots de la Selva

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) estarà present a les properes eleccions municipals del mes de maig a Riudellots de la Selva amb una llista encapçalada per Paula Tubert. Tubert té 22 anys, està graduada en Filosofia per la UdG, i és la candidata més jove d’ERC de les comarques gironines.

Durant les darreres setmanes s’ha treballat intensament per aconseguir fer una llista molt transversal que incorpori homes i dones de procedències ben diverses, la majoria independents, i que s’han compromès, des d’aquesta candidatura d’esquerres i independentista, a treballar per ser una alternativa real a l’actual govern municipal.

Paula Tubert ha explicat “hem fet una llista per poder governar des d’ara mateix en un ajuntament que ha estat en mans d’un mateix partit polític des dels inicis de la democràcia, i ho volem fer construint un ajuntament proper i accessible a la gent de Riudellots, participatiu i transparent. De fet, ja estem construint una candidatura inclusiva i un programa elaborat participativament, d’acord amb aquests principis”

Recollint aquesta idea, el lema amb el qual es presentaran a les municipals serà “1979-2015. Canviem?”