L’Entesa de Riells i Viabrea duu al ple una moció per garantir la continuïtat de la llar d’infants L’Escoleta

El grup municipal de L’Entesa de Riells i Viabrea ha presentat aquest dimecres una moció per desencallar la situació de col·lapse financer que viu la Cooperativa L’Escoleta del municipi, encarregada de gestionar l’única llar d’infants, que està en servei.

La situació d’aquesta cooperativa està en un punt límit, ja que l’ajuntament acumula impagaments per un valor aproximat de 40.000 euros, que actualment està sufragant la cooperativa. Aquest contracte contemplava el pagament ordinari de les despeses de funcionament, i l’assumpció del dèficit que aquest servei generés.

Per resoldre aquesta situació, el grup municipal de l’Entesa de Riells i Viabrea vol que el govern trobi una solució perquè L’Escoleta pugui seguir funcionant i prestant el servei que ha vingut desenvolupant des de l’any 2006. Per això, el grup municipal de L’Entesa vol que l’Ajuntament presenti, en el termini d’un mes, una proposta pressupostària que asseguri el manteniment del servei de la llar d’infants a Riells i Viabrea i que garanteixi la qualitat del servei que ha vingut oferint a la ciutadania.

Per a José Antonio Rodríguez, portaveu de L’Entesa «ara ja estem esgotant les vies de negociació. Exigim seriositat al govern de Riells i Viabrea perquè desencalli la situació, que està perjudicant directament aquesta cooperativa i indirectament als nostres fills i filles”