Activitats a Blanes del dijous 26 al diumenge 29 de març

Dijous 26 de març

c fbdvvv§ A les 18 hores y 19 hores (2 sesions), a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Conta contes estrellats (contes dins d’un planetari), amb Bocafoscant.

 

§ A les 20,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16, i organitzat per Amnistia Internacional: Cinefòrum. Projecció de la pel·lícula La Separació, d’Asghar Farhadi. Presentada i conduïda pel crític de cinema Salvador Montalt.

Divendres 27 de març

§ A les 19 hores, a la sala García Tornel (C. Ample, 11): Inauguració de l’exposició del pintor aquarel·lista Joan Padern, “De la Costa Brava a Amèrica (1946 – 1967), així com també del corresponent catàleg de 70 pàgines, amb textos de Josep Bota Gibert, Antoni Reyes i Aitor Roger, que inclou la reproducció de les 57 aquarel·les que s’exposen.

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes, (C. Ample, 26) Junts per un país nou. Acte organitzat per Blanes per la Independència (assemblea territorial de Blanes de l’ANC).

§ A les 20,30 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església: Concert dels Dolors a càrrec del Cor de Cambra Sota Palau.

§ A les 22 hores, a l’espai creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-, i gestionat per la Comissió Musical de Morralla: Concert amb grups locals.

Dissabte 28 de març

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) i organitzat per Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, com a acte de celebració del Día de Andalucía: Ser de Málaga. Actuació del ballet flamenc Daniel Candelas, i del grup de flamenc Con Otro Aire.

Diumenge 29 de març

§ A les 11 hores, a la parròquia de Sta. Teresa, ubicada al C. de Ca la Guidó, 87: Benedicció de palmes i palmons.

§ A les 12 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església: Benedicció de palmes i palmons.

§ A les 12,15 hores, a la parròquia de la Sagrada Família, ubicada al C. de Francesc Macià, 21.
Benedicció de palmes i palmons.