El ple de Riells i Viabrea aprova per unanimitat la moció de l’Entesa per arranjar el pas subterrani de la C-35

El regidor José Antonio Rodríguez

El regidor José Antonio Rodríguez

El ple de l’Ajuntament de Riells i Viabrea va aprovar per unanimitat, en la sessió del passat dilluns, la moció de l’Entesa per Riells i Viabrea per instar el Govern de Catalunya a millorar el pas subterrani de la carretera C-35.

Aquest equipament es troba al punt quilomètric 66 i que presenta greus deficiències per al pas de vianants i que alhora comporta un risc evident per a la seguretat de la via, tant de les persones com dels vehicles que hi circulen.

Aquest pas subterrani havia quedat fora de normativa i, des de fa més d’un any, l’Entesa de Riells i Viabrea ha denunciat el risc d’accident per als vianants que en fan ús, ja que la rampa d’accés no compleix amb els pendents adequats i mai no s’han instal·lat tanques de protecció entre el voral i la calçada.

La moció ha estat aprovada per unanimitat al ple del municipi amb els vots afirmatius dels grups municipals de CiU, ERC, PSC i L’Entesa. José Antonio Rodríguez, portaveu de l’Entesa per Riells i Viabrea, assegura que «gràcies a ICV-EUiA ho hem portat al Parlament, on es va aprovar a finals de gener, però és important que l’ajuntament es posi al capdavant d’aquesta demanda i faci el seguiment perquè la Generalitat compleixi. Volem que es refaci aquest pas amb les mesures de seguretat que venim reclamant llargament. Ara hem d’estar pendents perquè es compleixi amb els terminis fixats».