Àngel Mullera i Anna Rovira, guanyadors del 2n Cros de Maçanet

Àngel Mullera, en el moment de creuar la meta

Àngel Mullera, en el moment de creuar la meta

L’atleta del CA-Lloret Selva s’ha convertit en el guanyador del 2n Cros de Maçanet de la Selva, que es va celebrar el passat diumenge. Aquesta era la primera participació de l’atleta olímpic Àngel Mullera al Circuit Gironí de Cros i la seva presència ha causat una gran expectació a la població selvatana.

Aquesta prova, que era la primera que es feia després de la parada nadalenca, estrenava un nou emplaçament al costat de la zona esportiva i un nou traçat i els mateixos atletes han coincidit a qualificar el traçat de dur i dificultós.

Pel que fa la a categoria masculina, han acompanyat Mullera al pòdium Ignasi Balldellou (Gi-CB), que ha quedat en segona posició, seguit del colomenc Salvador Ciurana, que milita a les files del CA Manresa. Tot i que a les primeres voltes aquests atletes juntament amb els primers de la categoria júnior, han format un grup capdevanter prou nombrós, a poc a poc Mullera s’ha anat distanciant de la resta fins a arribar en solitari a la meta. L’atleta júnior del CA Lloret Bouba Sabally s’ha imposat novament en la seva categoria tot i el bon duel que han protagonitzat juntament amb en Marc Tressera, del CA Vic.

La sorpresa ha arribat a la cursa conjunta de fèmines, on Anna Rovira (Team Calella) s’ha imposat a una de les habituals al pòdium del circuit gironí, Anna Quílez (CA Lloret). Les dues atletes han mantingut un aferrissat duel durant les dues primeres voltes al circuit, però a la darrera volta Rovira ha estat capaç d’esgarrapar els set segons que li han donat la victòria. La tercera a creuar la línia de meta ha estat Anna Martínez, del CN Banyoles.

La més disputada ha estat la cursa de veterà masculí, on setmana rere setmana veiem com les posicions s’intercanvien i on un grup d’atletes ofereixen sempre un bon espectacle. Avui el vencedor ha estat Luís Martín Gil (GEiEG) seguit de ben a prop de Ferran Bosch (CN Olot) i Albert Reixach (CA Olot – Terra de Volcans). En aquesta cursa s’ha vist com les posicions anaven canviant a cada volta i el resultat no ha estat clar fins als darrers metres.

El Circuit Gironí de Cros retorna el proper 25 de gener amb la 26a edició del Cros de Vidreres, que precedirà la prova de Caldes de Malavella, que enguany és campionat de Catalunya Veterà i Cadet, a més de Campionat Gironí de Cros.