El Consell Comarcal organitza un curs de creació i gestió de microempreses per a persones en situació d’atur

Foto: Arxiu Blanesaldia.com

Foto: Arxiu Blanesaldia.com

Aquesta formació, que està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançada pel Fons Social Europeu, s’iniciarà al febrer i s’allargarà fins al mes de juny. En total, es faran 490 hores de formació.

Entre els continguts que es tractaran durant el curs hi ha la planificació i oportunitats de negoci, la direcció de l’activitat empresarial, màrqueting, comercialització de productes i serveis, gestió administrativa i econòmicofinancera i també la gestió comptable, fiscal i laboral.

Aquest curs es durà a terme de dilluns a divendres, de les nou del matí a les dues del migdia, a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners. Hi podran accedir aquelles aquelles persones que estiguin en possessió del títol de batxillerat o bé d’algun cicle formatiu de grau superior (CFGS). També hi podran accedir les persones que hagin superat la prova d’accés al cicle formatiu de grau superior o la d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Les persones que compleixin aquests requisits i estiguin interessades a apuntar-s’hi només cal que enviïn un correu electrònic a empresa@selva.cat o bé truquin al 872973888.