La Policia Local de Lloret deté a tres persones per presumpte tràfic de substàncies estupefaents

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut aquest divendres a tres persones de nacionalitat espanyola, cap d’elles resident a Lloret de Mar, per a presumpte tràfic de substàncies estupefaents.

Concretament se’ls ha requisat 5 bosses de marihuana, amb un pes total de 250 grams, i diferents armes com ganivets, un bat de beisbol considerables susceptibles de ser utilitzades per a delictes.

Els fets varen passar sobre les tres de la tarda al Carrer Narcís Macià i Domènech, quan un agent motoritzat va comprovar a tres persones amb actitud sospitosa en un vehicle amb les portes obertes. L’agent es va adreçar a ells i va demanar la presència de l’Unitat Policial de Secció Canina K-9 que li va donar recolzament i que va procedir al escorcoll d’aquest vehicle i d’un segon estacionat al costat.

En aquest darrer vehicle, darrera el seient del conductor, es va localitzar una bossa de plàstic
que contenia les 5 bosses de marihuana. A més es varen trobar diferents ganivets i un bat de beisbol material catalogat com a susceptibles per ser utilitzat en delictes.

Les diligències i els detinguts han estat traspassat a Mossos d’Esquadra a fi de de continuar amb les investigacions.

Jordi Martinez, regidor de Seguretat Ciutadana ha destacat que «la unitat canina de Lloret està sent un bon recolzament en tasques de seguretat ciutadana així com recolzament en control d’alcoholèmia i estupefaents».

La unitat canina de Lloret, en funcionament des de l’any passat, està formada per dos pastors belgues, en Jake i la Nala, i el seu ensinistrador i guia oficial és l’agent Alonso Roldán. Entre les seves funcions destaquen les tasques de seguretat ciutadana així com de seguretat vial en control d’alcoholèmia i estupefaents.

Properament està prevista la presentació de la unitat que s’acabarà de constituir amb laincorporació d’un tercer gos i un agent ensinistrador que estan ultimant de forma satisfactòria la fase d’entrenament.