Àngel Mullera guanya el campionat gironí de Cros a Vidreres

Àngel Mullera, amb camiseta fosca, durant la cursa

Àngel Mullera, amb camiseta fosca, durant la cursa

L’atleta lloretenc Àngel Mullera va guanyar el títol de campió gironí de cros, que va guanyar l’any passat també a la població de Vidreres, en l’onzena i última prova del Circuit Gironí de Cros.

Mullera va ser el protagonista de la jornada a la zona de Mas Flassià, on es van aplegar al voltant de 700 corredors.

La coincidència del cros de Vidreres, darrera prova del Circuit Gironí, amb el campionat giron í de totes les categories va provocar aquesta nombrosa assistència de corredors en una matinal que va acabar amb les dues proves absolutes guanyades per Àngel Mullera i Judith Riera.

La prova d’aquest diumenge, en què Mullera va revalidar el títol de campió, era la 25a edició del Cros de Vidreres. L’atleta del Lloret- La Selva va haver de treballar per endur-se el triomf, perquè va tenir la competència dels seus companys d’entrenament Hamid Kabouri (Lloret-La Selva) i Jonathan Romeo (FC Barcelona).

Kabouri, guanyador del Gran Premi Gran Consell Comarcal de la Selva en la categoria absoluta, va arribar a 2 segons de Mullera i Romeo, –vencedor del circuit en la categoria promesa– a 12 segons. Jaume Quintana (AA Palamós) és el tercer del campionat gironí en la categoria absoluta per la condició de promesa de Romeo –el blaugrana és campió en la seva-. Jordi Rabionet (TR Esports Parra) tanca el Circuit en la segona posició i Quintana, completa el podi masculí en la categoria sènior. Romeo, habitual en la majoria de proves, és el vencedor també en la seva categoria.

Pel que fa a la categoria femenina, Judit Riera (Pescallunes) va ser la més ràpida en la cursa tot i la seva condició de promesa. L’atleta Sara Ramon (slop.cat Sabadell) va ser segona i vencedora del campionat gironí –Rosa Matamala (CN Banyoles) i Cristina Colón (GEiEG) van completar el podi del campionat disputat ahir– i la també promesa Gina Grau (AA Catalunya) va ser tercera.

Quant a la classificació final del Gran Premi Gran Consell Comarcal de la Selva, Sara Ramon (slop.cat Sabadell) va acabar finalment en primera posició. La seva germana Bàrbara (AA Catalunya), amb cinc triomfs en 11 curses, va ser segona i Núria de Jorge (Nou Barris) tercera.

La cursa d’aquest diumenge a Vidreres posa el punt i final a la 23a edició del Circuit de Gironí de Cros i 10è Trofeu Diputació de Girona amb un alt nombre de participants a les 11 proves disputades, en les seves 23 categories. Una vegada més, el Consell Esportiu de la Selva ha assolit un gran èxit tant en l’organització com en la participació. El proper esdeveniment que organitzarà el Consell Esportiu de la Selva serà el Campionat de Catalunya de Cros Llarg a Caldes de Malavella, que es farà el 16 de febrer.