Els Mossos d’Esquadra es reuneixen amb els jutges de pau de la Selva interior

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra duu a terme, des de fa unes setmanes, trobades amb els jutges de pau de tots els partits judicials de la Regió Policial de Girona.

Trobades, com la que s’ha fet aquesta setmana a la comissaria de Santa Coloma de Farners, pretenen que els jutges de pau coneguin plenament el funcionament i l’organització del cos dels Mossos d’Esquadra, la regió policial que els correspon i, més específicament, la seva Àrea Bàsica Policial.

 

 

L’objectiu és donar-los uns referents, uns interlocutors a qui poder traslladar qualsevol problema, inquietud o reflexió. En aquest cas la trobada també va servir per presentar el nou cap de la comissaria de la Selva interior, l’inspector Jordi Fàbregas.

Durant la reunió també es va recordar la necessitat d’adreçar-se al telèfon 112 en cas d’emergència.

Els 16 jutges de pau assistents eren Anglès, Breda, Caldes de Malavella, Cellera de Ter, Fogars de la Selva, Hostalric, Maçanet de la Selva, Massanes, Riells i Viabrea, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Sant Feliu Buixalleu, St Hilari Sacalm, Sant Julià de Llor i Bonmatí, Sils i Vidreres, que van estar acompanyats pels caps de la comissaria de Sta. Coloma i el responsable de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat.

Aquestes reunions, amb diferents col·lectius, es planifiquen de forma periòdica per tal de poder fer un intercanvis d’impressions i solucionar possibles incidents que puguin anar sorgint.

Edició: José Fernánez – Foto: Direcció General de la Policía