La Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya es farà a Vic del 20 al 22 de febrer

El Consell Comarcal de la Selva n’és un dels organitzadors

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Foto: Consell Comarcal de la Selva

La Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya es farà els dies 20, 21 i 22 de febrer a la ciutat de Vic (recinte firal El Sucre). Després de l’èxit assolit en les dues primeres edicions, l’organització està ultimant l’esdeveniment. El Consell Comarcal de la Selva n’és des de la seva primera edició un dels organitzadors.

També participan en l’organització l’Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l’Institut Català d’Energia i la Direcció General de Medi Natural, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Consell Comarcal d’Osona.

La tercera edició de la fira serà de nou una oportunitat per establir una plataforma de divulgació per promocionar l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció de l’energia a tots els nivells. A més, pretén ser, també, un vector d’informació que proporcioni a la ciutadania en general i als sectors interessats, tota la informació necessària per implementar aquest nou ús. En el marc dels tres dies de fira es crearà un punt de trobada entre les empreses del sector que permeti donar-se a conèixer, crear sinergies i noves línies de negoci, difondre les novetats i facilitar el desenvolupament del sector en tots els àmbits.

La fira és gratuïta i s’adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l’àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors i distribuïdors de biomassa), a consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc.) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font energètica d’ús domèstic.

 

A més de l’espai expositiu, la tercera Fira de la biomassa forestal de Catalunya compta amb diferents activitats paral·leles com visites guiades a instal·lacions, trobades professionals amb el Match Making Event, conferències i tallers per a la ciutadania. L’horari de la fira serà de 10.00 h a 19.00 h.