En marxa les obres de millora a la plaça de la Concòrdia de Tordera

Plaça de la Concordia

Plaça de la Concordia

Aquesta setmana han començat a Tordera els treballs d’arranjament i millora de la plaça de la Concòrdia inclosos en el projecte de regeneració del nucli antic. Durant aquesta setmana s’han fet els anivellaments i condicionament de l’aparcament de la zona de l’antic Can Nassos.

Una vegada enllestida la plaça, seguirà com a zona d’aparcament. La setamana vinent es farà la pavimentació d’aquest espai. També aquesta setmana s’han espurgarat i podat els arbres de la plaça, alguns dels quals es transplantaran a la zona verda de Sant Andreu, propera al tanatori.

En motiu d’aquestes obres, la plaça de la Concòrdia es veu afectada per restriccions de trànsit puntual i d’espais aparcament. Per minimitzar l’impacte d’aquests treballs en el comerç de la plaça, la regidoria d’obres i serveis ha habilitat un pas de vianants segur per accedir a les botigues, així com una escala provisional que facilita l’accés a aquests establiments i també a les oficines de serveis situades a les antigues galeries de la Plaça de la Concòrdia.

Pàrquing Centre Vila

Pàrquing Centre Vila

Paral·lelament a les obres de la plaça, es continua treballant en l’ampliació del pàrquing Centre Vila. Aquesta setmana s’ha anivellat el terreny lliure que permet fer una nova planta d’aparcament. De cara a la setmana vinent s’ha previst fer la capa de paviment i senyalització.

Amb l’obertura d’aquest nou espai d’aparcament s’arribarà a les 140 places de parquing a Centre Vila, que es sumen a les 120 places que s’han senyalitzat recentment al parquing de la llera del riu, al costat de l’Esplai i la pista l’Amistat.

 

Les obres de millora dels aparacaments i de la plaça de la Concòrdia s’inclouen al projecte de dinamització econòmica i de regeneració urbana del nucli històric de Toodera que està finançat pel fons europeu FEDER i pel programa Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.