El PPC de Blanes reelegeix Celestino Lillo com a president de la Junta Local

Militants del PPC de Blanes, a la seu del partit

Militants del PPC de Blanes, a la seu del partit

L’assemblea local del PPC de Blanes va renovar ahir la seva Junta Local amb la reelecció de Celestino Lillo com a president. La continuïtat de Lillo ha rebut el suport unànime de l’assemblea, així com l’elecció de Santi Onieva com a secretari de la junta.

Lillo ha agraït als assistents que li hagin tornat a fer confiança i ha dit que «treballaré com fins ara per fer créixer aquesta junta i que sigui un nucli de participació obert a tothom». Lillo, que també és regidor del PPC a l’Ajuntament de Blanes, ha destacat que «la junta és una element molt important per poder portar a terme l’acció municipal, recollir opinions i fer propostes per millorar el dia a dia dels blanencs i blanenques. Estar ben organitzats és fonamental perquè el projecte del PPC arribi cada cop a més gent a Blanes», ha destacat Lillo.

L’acte ha comptat amb la presència dels altres dos regidors del PPC a Blanes, el portaveu, Salvador Tordera, i Josep Llambí. També ha assistit el secretari general del PPC a les comarques gironines, Manel Escobar.