L’assemblea d’ERC Banes renova l’executiva local

Albert Sanz

L’assemblea de militants de la secció local d’ERC Blanes ha celebrat avui una reunió ordinària que ha renovat l’executiva local per al període 2019-2023.

Aquesta renovació està prevista en els estatuts del partit, que estableix que després d’un procés electoral en l’àmbit municipal correspon la renovació de l’executiva local.

L’assemblea, que ha començat a les 12 hores, ha rebut l’informe preceptiu de l’executiva sortint de mà del secretari de finances, Manel Aguilar, del secretari d’Organització, Imatge i Comunicació, Josep Calataiud, i del president del partit a Blanes, Albert Sanz.

Tot seguit s’ha dut a terme una votació dels militants que han escollit la nova executiva que estarà formada a partir d’avui mateix per:

President: Albert Sanz i González
Secretària d’Organització: Mariona Bargalló i Alabart
Secretari de Finances:Manel Aguilar i Cano
Vicepresidenta i Portaveu Grup Municipal ERC: Olga López i Colomer
Secretari d’Imatge i Comunicació: Eli de San Martín i Lagrange
Secretària de la Dona, Salut i LGTBIQ: Mònica Santolària i Puig
Secretari de Política Municipal: Juan José Gálvez i Recio
JERC: Carlos Garzón i de la Granja
Secretari de Relacions laborals, nova ciutadania i afers socials: Carlos Caballero i Madrigal
Secretària d’Entitats locals: Cristina Paz i Calvo
Secretària de Drets dels animals i Medi Ambient: Mònica Vall·llosada i García
Secretària de Cultura i Educació: Èlia Martínez i Ponce

Aquesta nova executiva encara el mandat de 4 anys amb la ferma voluntat de consolidar ERC com a partit hegemònic a Blanes de l’esquerra i de l’independentisme. Mantindrà una estructura participativa i oberta a la ciutadania en format d’assemblea oberta en temes locals a qualsevol ciutadà que vulgui aportar al projecte republicà, sigui o no militant.

Es planteja créixer orgànicament, organitzar-se més i millor internament per atendre el repte que assumim de governar Blanes. Per això, es configura com una estructura molt potent amb 12 responsables i nous objectius parcials per a cada secretaria.

És, finalment, una estructura de partit que vol evidenciar amb l’exemple alguns dels valors pels quals lluitem com a partit: feminisme (executiva paritària amb 6 dones i 6 homes), lluita pels drets civils i socials (noves secretaries: afers socials, LGTBIQ, relacions laborals, nova ciutadania), secretaries amb voluntat d’incidència en polítiques per a objectius també electorals: medi ambient, cultura i educació, drets dels animals.