Malgrat de Mar: es renovaran els jocs infantils del barri de Can Viader

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Malgrat de Mar  ha adjudicat el subministrament dels jocs a l’empresa Juegos Kompan SA per un import de 28.006,36 euros. Es comprarà 1 cistella niu, 1 estructura de torre doble amb niu d’aranya i 2 molles de toro mecànic.

La regidora de Manteniment i Via Pública, Sònia Viñolas (PSC), ha explicat que els jocs que es col·locaran al barri de Can Viader s’han triat en funció de la mainada que hi viu. En aquest veïnat, resideixen 7 nens i nenes d’entre 0 i 2 anys; 11 d’entre 2 i 5; 5 d’entre 5 i 8; 19 d’entre 8 i 12 i 13 majors de 12 anys. Quan es renovin els jocs infantils d’aquest espai, també s’instal·larà un tancat de gabions de pedra al perímetre a la zona de jocs.

La Junta de Govern també ha aprovat el calendari de funcionament de l’enllument de Nadal que restarà encès 167,59 hores.

També es va adjudicar el subministrament i instal·lació de la pista i obra civil necessària per a l’arranjament de la pista poliesportiva del Parc Francesc Macià. a l’empresa Happyludic Playground amb Urban Equipment SL per un import de 24.193,95 euros.

Per altra part, es va aprovar el plec de clàusules administratives i tècniques que han de regir la contractació de la prestació del servei per a la planificació i gestió del màrqueting digital i actualització del web turístic de la Regidoria de Promoció del Municipal per a 2 anualitats: 18.150 euros cadascuna.

A més, es van aprovar també els plecs de clàusules administratives i tècniques que han de regir la contractació de la prestació del servei de poda de l’arbrat dels vials i espais verds del poble per a 2 anualitats: 30.468,70 euros per al 2020 i 26.566,35 euros per al 2021.

La Junta va donar llum verd a una despesa de 5.085,29 euros per al concert jove de Sound Nicolau dins el programa d’actes de la festa major de Sant Nicolau. I per a una despesa de 100 euros en concepte de la participació en el programa de ràdio d’Ona Malgrat i els desplaçaments en favor de l’entitat Homes Igualitaris dins els actes del 25N Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les dones.

També es va aprovar una despesa de 14.205 euros per a la contractació d’espectacles de la festa major de Sant Nicolau com una cercavila infantil, un espectacle d’animació, el concert i el ball de festa major, i una obra de teatre d’humor.