Blanes incorpora sis agents interins a la Policia Local

Ajuntament de Blanes

El passat dimarts es va realitzar a l’Ajuntament de Blanes l’acte de presentació i benvinguda dels sis nous agents interins que s’han incorporat a la Policia Local. Són una dona i cinc homes, que han passat a formar part de la plantilla després de passar les corresponents proves de selecció.

Aquest estiu les seves principals tasques seran fer suport a les platges del municipi, així com d’altres serveis de seguretat ciutadana. Abans, faran un curs intensiu de formació per incorporar-se amb caràcter immediat al seu treball a peu de carrer. Per això, se’ls impartiran nocions teòriques que completaran amb pràctiques acompanyats d’agents més experimentats de la Policia Local per completar la seva formació.

Aquesta formació caldrà que la facin tots a excepció de la nova agent interina de la Policia Local, que ja ha entrat en servei al haver fet amb anterioritat aquest mateix curs. La benvinguda i presentació la va encapçalar l’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat del secretari de l’Ajuntament de Blanes i el cap de Recursos Humans, que van complimentar els aspectes més administratius.