25 socorristes aquàtics vigilaran les platges de Blanes aquest estiu

Foto: Blanesaldia

Aquest serà ja el cinquè any consecutiu que el servei es gestiona directament des de l’Ajuntament a través del departament de Protecció Civil, que s’encarrega de la seva supervisió i coordinació. Treballant de manera coordinada amb la policia local, els socorristes donaran suport a la seguretat ciutadana tant a les platges com als passejos adjacents.

El servei funcionarà aquest estiu de 2012 des del 18 de juny fins al  23 de setembre amb una dotació de 25 socorristes aquàtics.

banda de fer recorreguts a peu de platja, els operatius disposen de tres llocs de socors i diverses torres de vigilància al llarg de les principals zones de bany de Blanes. L’efectiu també compta amb el recolzament d’una embarcació ràpida de vigilància i rescat.

El proper dimarts 19 de juny de 2012, a les 11.30 h, l’Ajuntament de Blanes presentarà el Servei de Vigilància i Salvament i Socorrisme de les platges de Blanes per aquest 2012 al lloc de socors situat al passeig de s’Abanell número 20 (a l’alçada del carrer Costa Brava). A l’acte assitirà l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i del cap de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, Josep Lluís Pouy.