Convocat el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Blanes

El departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i la Comissió Tècnica del Concurs de Focs han decidit convocar un certamen per triar el cartell que servirà per anunciar la Festa Major i el concurs pirotècnic. La convocatòria d’aquest concurs de cartells respon a l’objectiu d’impulsar la creativitat artística i fomentar aquest àmbit en motiu d’una de les festes més destacades i populars que se celebra a Blanes.

El termini per presentar idees originals pel concurs de cartells és fins el 21 de juny, i serà l’endemà divendres dia 22 quan es farà públic el veredicte. El guanyador d’aquesta convocatòria serà premiat amb 750 euros, i el seu cartell és el què servirà per anunciar els actes festius que es faran a Blanes del 21 al 28 de juliol de 2012.

Les bases del concurs recullen la obligatorietat que les idees que es presentin siguin originals i inèdites, i només es podrà presentar una obra per autor.

Els participants tindran plena llibertat per escollir la temàtica del cartell, tot i que sempre haurà d’estar relacionat i ser representatiu del Concurs de Focs d’Artifici. En aquest sentit, haurà de tenir una clara finalitat divulgadora d’aquest esdeveniment i, per aquest motiu, el cartell ha d’incloure els següents textos: «Festa Major Santa Anna» així com «42è Concurs Internacional de Focs de Blanes».

Més informació i bases del concurs a www.blanes.cat.