La penya local del Girona FC ja compta amb seu pròpia a Blanes

La Penya Gironina de Blanes ja compta des d’aquesta setmana amb seu pròpia, després que la nit d’aquest passat dimecres va tenir lloc la inauguració oficial del local, situat al Bar Fada, al Carrer Ardales, a cavall entre els barris de Quatre Vents i Can Borell.

La penya blanenca es va formar i posar en marxa a finals de l’any passat, i aviat va començar a atraure socis i simpatitzants que s’hi van adherir per la creixent afició que hi ha envers el club gironí.

La inauguració la van encapçalar el president de la penya blanenca, Antonio Meléndez, acompanyat del president del Girona FC, Delfí Geli, i del tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires i Comerç de l’Ajuntament de Blanes, Blai Vinaixa. També van participar el defensa del Girona FC, Marc Muniesa, així com representants de penyes de Blanes d’altres equips, i penyes del Girona FC en d’altres localitats, així com exjugadors del conjunt gironí.

Actualment el Girona FC ja compta amb 17 penyes, que mobilitzen més de 2.000 seguidors, repartides arreu del territori gironí i barceloní.

Un nombre que l’entitat esportiva sap que està en constant creixement, ja que cada cop hi ha més aficionats que s’estan mobilitzant per crear noves delegacions que comparteixen la seva estimació pels colors blanc-i-vermells.

L’esdeveniment va aixecar expectació en el món del futbol blanenc. Això va provocar que tant l’interior com l’exterior del local estigués farcit de públic. Un al·licient afegit, que va ser un dels principals pols d’atracció de la nit, va ser comptar amb la presència del carismàtic defensa del Girona FC, Marc Muniesa, ex-jugador del FC Barcelona. Abans de poder accedir a l’interior del local va haver d’atendre un núvol d’aficionats de totes les edats que li demanaven l’autògraf o fer-se una selfie.

 

La inauguració del local de la Penya Gironina de Blanes ha estat el segon acte públic protagonitzat per l’entitat blanenca. El primer va tenir lloc a finals del passat mes d’agost, quan va tenir lloc una trobada de germanor a Blanes entre les penyes del Girona FC i el Málaga CF. Llavors va ser amb motiu del partit que s’havia de jugar aquell cap de setmana els dos equips.

Fotos: Ajuntament de Blanes