Els titulars informatius de Catalunya Ràdio, a Ràdio Blanes

Albert Sanz, Miquel Lupiáñez i Saül Gordillo / Ajuntament de Blanes

Catalunya Ràdio i l’Ajuntament de Blanes han arribat a un acord perquè Ràdio Blanes enllaci amb els titulars de les hores en punt de l’emissora pública nacional. Amb aquest nou compromís, la ràdio informativa de referència i líder a Catalunya continua ampliant l’abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació de Mitjans Audiovisuals.

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, així com el regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz, han coincidit en agrair aquesta col·laboració. El batlle ha concretat: «Per a nosaltres és molt important comptar amb el recolzament de la ràdio pública de referència a Catalunya per poder reforçar la nostra emissora municipal».

Per la seva banda el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha destacat que «aquesta col·laboració, a més de reforçar el compromís de servei públic de Catalunya Ràdio, és una mostra d’optimització de recursos, que palesa també la confiança de l’audiència en la ràdio pública».

L’acord de Catalunya Ràdio amb l’Ajuntament de Blanes s’afegeix a les accions de col·laboració endegades per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà,Ràdio Ona Torelló i amb l’emissora Ràdio Arrels de la Catalunya Nord.  Per donar un major èmfasi al compromís, ahir es va fer una trobada al despatx d’alcaldia on han participat el director de Catalunya Ràdio, així com l’alcalde de Blanes i el responsable polític de l’emissora municipal