Entitats ecologistes de Catalunya demanen aturar la prolongació de la C-32 Blanes – Lloret

Blanesaldia.com

Blanesaldia.com

«El Manifest dels boscos de St. Pere i el Vilar» rep el suport d’entitats ecologistes de tot Catalunya. Un seguit d’adhesions de tot el territori català permet a visualitzar la importància que té a nivell nacional poder aturar el projecte que es debat en consulta aquest diumenge 17 d’abril.

Les entitats signants mostren el seu rebuig més profund al projecte per l’agressió irreparable que suposa a nivell de patrimoni natural, a nivell de connectivitat biològica i a nivell de paisatge i impacte ambiental.

Són moltes les entitats que es van adherint al manifest. D’arreu de Catalunya s’aixequen en contra del projecte, entitats com Naturalistes de Girona, ADENC del Vallès, Plataforma Platja Llarga de Tarragona, GEPEC- Ecologistes de Catalunya de les Terres de l’Ebre-Priorat-Conca de Barbera-Camp de Tarragona, No a la MAT de La Selva, CCQC (C. Contra el quart cinturó) del Vallès, C. Preservem el Maresme, Entitat Natura del Maresme, A.A. S’Agulla de Blanes, S.O.S. Lloret i la llista va creixent.

A manca de poques hores per la consulta ciutadana d’aquest diumenge 17 d’abril a Lloret de Mar i Blanes sobre el projecte de la C-32, la Plataforma Aturem la C-32 agraeix el suport que està rebent les darreres hores de tot el territori. Suport que es mostra en l’àmbit d’entitats ecologistes, però també d’entitats en defensa de la mobilitat sostenible, entitats esportives, entitats del món del lleure, grups excursionistes, grups de natura diversos, partits polítics …