Inaugurat el nou local de l’Associació de Veïns Mas Enlaire de Blanes

Brindis dels membres de la junta directiva de l'entitat

Brindis dels membres de la junta directiva de l’entitat

L’Associació de Veïns Mas Enlaire va celebrar ahir divendres al vespre una assemblea seguida per la inauguració oficial del nou espai, ubicat en un dels mòduls que va allotjar l’Escola Sa Forcanera.

A mitjans del passat mes de gener, l’Ajuntament de Blanes va signar un conveni de cessió del local amb l’entitat veïnal, que compta amb una superfície de 120 m2. Es tracta d’un dels mòduls prefabricats que durant més de 10 anys va estar allotjant l’Escola Sa Forcanera abans que es pogués traslladar al nou edifici construït, al setembre passat.

La idea de traslladar-se a aquest nou espai va sortir de la mateixa associació de veïns, que ja feia temps que havia plantejat la necessitat de disposar d’un local més ampli. Fins ara, durant tots aquests anys, l’entitat estava allotjada al carrer del Mercat 2, de dimensions més reduïdes que el mòdul prefabricat.

Perquè aquesta petició pogués fer-se realitat, l’Ajuntament de Blanes es va posar en contacte amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat -propietària dels mòduls que havien estat allotjant l’Escola Sa Forcanera- perquè en cedís un per a finalitats municipals. Un cop va estar formalitzada l’operació, el consistori va poder materialitzar al seu temps el conveni amb l’entitat veïnal.

Inauguració del nou local

Inauguració del nou local

Inauguració oficial del nou local

Tot i que l’associació de veïns ja ha estat realitzant alguna activitat en el seu nou local social, la inauguració oficial que ha significat la seva estrena es va emplaçar el vespre d’aquest passat divendres, en un acte que van encapçalar l’alcalde de Blanes i el president de l’entitat, Miquel Lupiáñez i Miguel Gallego respectivament. També van assistir regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, membres de la junta i veïns del barri en general, que no es van voler perdre l’ocasió de festejar l’assenyalat esdeveniment.

Precisament poc abans que comencés la celebració ja havia tingut lloc la primera assemblea. Durant la reunió es va donar compte de les gestions i actuacions efectuades al llarg de l’exercici passat, així com de l’actual estat econòmic. També es van aprovar les propostes d’actuacions a realitzar durant el aquest exercici, i finalment es va tancar amb un torn obert de precs i preguntes.

Una de les dades que es va donar a conèixer durant l’assemblea va ser l’espectacular increment del nombre de socis amb què compta actualment l’entitat d’uns anys ençà, havent-los doblat. Des que van haver-hi una renovació de la junta al 2011, s’ha passat dels 58 socis que hi havia llavors fins als 122 que hi ha en l’actualitat.

Fotos: Ajuntament de Blanes