Blanesaldia.com compleix sis anys i ho celebra obrint una secció dedicada a notícies sobre consum i salut

Blanesaldia.com

Blanesaldia.com

El passat 15 de febrer Blanesaldia.com va complir sis anys d’existència i, per refermar el nostre compromís informatiu, avui hem creat una nova secció, titulada «Consum i Salut». Són dos temes importants en la vida dels ciutadans que, creiem, mereixen tenir un espai a Blanesaldia.com.

Les notícies relacionades amb el consum, la qualitat de vida, l’estat del benestar i la salut han adquirit des de fa uns anys, arran de la crisi econòmica, una importància crucial. La difícil i insegura sortida de la crisi deixa, a més, un panorama on les desigualtats socials generen una nova allau d’informacions, moltes d’elles molt preocupants i, fins i tot, marcades per una conflictivitat latent. Per tot plegat, procurarem almenys divulgar les notícies més rellevants relacionades amb el consum i la salut.

Aprofitem l’ocassió per recordar que des d’octubre de 2012 divulgem notícies relacionades amb el consum i la sostenibilitat mitjantçant el compte de Twitter @BlanesLowCost. També, des del Twitter de l’Associació Amics de Blanesaldia.com, @AmicBlanesaldia, creat fa dos anys, donem visibilitat a les notícies més rellevants relacionades amb les noves tecnologies, les xarxes socials, l’ús d’internet, els mitjans de comunicació i el món digital.

Encara que moltes d’aquestes notícies es generen fora de l’àmbit informatiu i geogràfic de Blanesaldia.com, creiem necessari divulgar-les perquè tenen repercussió entre els nostres lectors i lectores. Esperem, a més, tenir la capacitat per abordar alguns d’aquests temes des de l’òptica local i comarcal.

Blanesaldia.com va registrar el 2015 gairebé 273.000 visites (6.600 menys que en 2014) de poc més de 132.400 lectors únics, que van visionar una mica més de 403.000 pàgines, segons Google Analytics, eina a la qual està vinculada Blanesaldia.com i que quantifica en temps real l’impacte que genera. Agraïm als nostres lectors la confiança que dipositen en la publicació per estar informats.