Mitin de Catalunya Sí Que Es Pot a Blanes, amb Pablo Iglesias i Lluís Rabell

Cartell del mitin

Cartell del mitin

El proper diumenge, 20 de setembre, a les 18,30 h a l’escenari del Monument a la Sardana del passeig de Mar de Blanes, la candidatura Catalunya Si Que Es Pot celebrarà el seu acte central de campanya.

La rellevància política de Blanes, dins de comarques gironines,  ha estat un dels motius principals per ser escollida per fer l’acte central de la candidatura.

Bona proba d’això és que assistiran al mateix els caps de llista per Barcelona i Girona, Lluís Rabell i Marc Vidal i el eurodiputat de Podemos, Pablo Iglesias, per donar suport a la candidatura.

En l’acte també hi seran la candidata número 2 per Barcelona, l’escriptora Gemma Lienas així com Alba García, Joan Salmerón -regidor d’ICV-EUiA de Blanes- i Marta Domènech, números 2, 3 i 4 respectivament de la llista per Girona. Actuarà com a presentador el conegut humorista blanenc i director del programa La Tuerka, Facu Díaz.

Recordem que Catalunya Si Que Es Pot es una candidatura de confluència en la que es troben Podemos, Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i EQUO, a més de nombroses persones independents i dels moviments socials.