Els candidats de la CUP de Blanes firmen un compromís ètic i d’acció política municipal

CUP de Blanes

CUP de Blanes

La CUP de Blanes ha fet públics el Codi Êtic i els principis d’actuació política. Els cinc primers candidats a la llista de la candidatura han firmat avui un document de compromís amb aquest codi ètic, tot posant a disposició de l’assemblea la revocació signada del seu càrrec en cas d’incomplir el principis ètics de la candidatura o de mantenir posicionaments que incompleixin el programa electoral.

La CUP de Blanes es compromet a promoure la participació i la presa de decisions vinculants per part de la ciutadania en tots els àmbits del municipi, també en l’institucional, tot prioritzant la participació directa i amb veu pròpia ciutadania i entitats en els plens municipals.

El compromís, a més a més, contempla la limitació de sou i de mandat a un màxim de dues legislatures, la renúncia a acceptar qualsevol tipus de regal pel fet de ser càrrec electe a l’Ajuntament i el compromís amb les línies d’acció política de la candidatura, que es decidiran de forma assembleària, tot habilitant sempre canals de participació oberts a la ciutadania per discutir les qüestions de gran transcendència.

Acte final de campanya al carrer

La formació de l’esquerra independentista celebrarà aquest divendres al vespre el seu acte final amb una jornada al carrer. L’acte compaginarà un recital de poesia, música, un pica-pica popular i parlaments dels primers integrants de la  llista Jaume Pujadas, Clara Castrillo, i Joan Rota, tot amb una posada en escena que destacarà els principals eixos de la proposta política de la CUP.

Podeu accedir al codi ètic al següent enllaç: