ICV-EUiA-Pirates ampliarà la plantilla de policia local de Blanes

Foto: ICV-EUiA-Pirates de Blanes

Foto: ICV-EUiA-Pirates de Blanes

Durant aquesta campanya un dels temes més polèmics i d’actualitat està sent el conflicte d’oci nocturn als barris dels Pins i La Plantera. Per aquest motiu la coalició d’ICV-EUiA-Pirates Blanes aposta per obrir la borsa d’hores extraordinàries al cos de Policia Local i cobrir les places vacants per motius de jubilació o trasllats que no s’han cobert i poder així donar un adequat servei no només les zones amb problemes de seguretat ciutadana, sinó tot Blanes.

Joan Salmerón, va voler destacar que no només el problema ve generat per la falta de cossos de seguretat i de les discoteques, sinó que la majoria de locals es promocionen amb alcohol a preus reduïts i que permeten que els i les joves beguin al carrer, provocant així problemes d’incivisme.

Acte informatiu amb el veïns de La Plantera

Aquestes declaracions van ser exposades en el decurs de la reunió que la coalició va celebrar el darrer dissabte 16,  amb l’associació de veïns de la Plantera. L’acte va ser presentat per Jèssica Terrón, veïna del barri, membre d’ICV i número 8 a la llista d’ICV-EUiA-Pirates a Blanes. Acabada la seva intervenció va arribar el torn de Joan Salmerón i Miky Corregidor, números 1 i 5 de la candidatura respectivament.

Foto: ICV-EUiA-Pirates de Blanes

Foto: ICV-EUiA-Pirates de Blanes

Ambdós van explicar al públic assistent el programa d’ICV-EUiA-Pirates per Blanes, i es van centrar especialment en els aspectes propis d’aquest barri, com ara fer des de l’Ajuntament una moratòria perquè les grans superfícies d’alimentació no puguin obrir més centres enmig dels barris, perjudicant els petits i mitjans comerços dels barris i millorar i adequar les places i espais de jocs infantils.

Miky Corregidor va destacar que fa més de 10 anys que es reuneix amb l’AAVV,  i que la situació precària i d’abandonament del barri s’ha mantingut fins ara, sense que els equips de govern de les darreres legislatures hagin fet el suficient per millorar el barri.

Els veïns i veïnes presents a l’acte van manifestar que tenen la sensació d’estar abandonats i que per a l’Ajuntament “no formem part de Blanes”. Una queixa que la coalició s’està trobant a tots els barris de la població: que tant CiU com PSC han tractat i tracten als barris com a ciutadans de segona.