Prop de 300 persones van assistir al sopar del socialisme blanenc a Ca la Guidó

Foto: Anna Sarrión

Foto: Anna Sarrión

El dissabte 16 de maig el PSC de Blanes va convidar a amics, col·laboradors i simpatitzants a un sopar al barri de Ca la Guidó. La Plaça Miquel Martí i Pol va ser l’escenari de l’acte, que va aplegar prop de 300 persones.

Durant els parlaments, Miquel Lupiáñez va demanar el vot per «una llista composada per homes i dones amb experiència demostrada en la gestió pública i formada en el teixit associatiu. Tenim la millor llista», va insistir el candidat a l’alcaldia, que va remarcar el compromís dels seus companys per continuar treballant per Blanes.

Foto: Anna Sarrión

Foto: Anna Sarrión

Alguns dels membres de l’equip que acompanyen a Lupiáñez a les eleccions van oferir també paraules al públic assistent. Nicolás Laguna (número 3 i actual Regidor d’Hisenda) va ser breu: «Us asseguro 4 anys més de treball, dedicació i serietat».

Foto: Anna Sarrión

Foto: Anna Sarrión

Ascensió Campayo, número 6 i directora de l’escola Quatre Vents, va insistir: «Volem el millor per Blanes, per tots nosaltres». I Blai Vinaixa, número 7, va explicar que una de les coses que destaca del programa socialista és «la voluntat de treballar la transparència: Cal que el que es fa de des de l’Ajuntament es faci de forma clara i pública».

Miquel Lupiáñez i Josep Marigó / Foto: Anna Sarrión

Miquel Lupiáñez i Josep Marigó / Foto: Anna Sarrión

Una de les anècdotes de la nit va ser l’entrega, a Miquel Lupiáñez, d’un nou amb quatre nervis. Josep Marigó, actual alcalde de Blanes, va comentar que en un altre sopar celebrat a Ca la Guidó, feia 12 anys, un veí li havia regalat.

Marigó va puntualitzar que, en general, les nous només tenen dos nervis i que l’especialitat
d’aquella nou en concret és que li havia portat sort al llarg de la seva vida política. L’entrega del fruit a Miquel Lupiáñez va confirmar el relleu en el socialisme blanenc.