Comença la campanya de Miquel Lupiáñez i el seu equip

PSC de Blanes

PSC de Blanes

Ahir a la nit es va donar el tret de sortida a la campanya electoral per les eleccions municipals del 24 de maig. Miquel Lupiáñez i el seu equip van penjar els primers plafons a mitjanit i al llarg del dia d’avui s’acabarà d’instal·lar la resta de material publicitari.

També avui s’ha iniciat el repartiment a totes les llars blanenques del nou Punt de Vista. La revista socialista exposa els principals punts del programa electoral, com la construcció de la piscina, la urbanització de la Plaça dels Dies Feiners i la dinamització del turisme i el comerç per millorar Blanes.

Al Punt de Vista també es detallen els diferents actes que Miquel Lupiáñez i el seu equip portaran a terme durant la campanya electoral. La revista també es pot descarregar a la pàgina web blanes.socialistes.cat.

Miquel Lupiáñez vol desitjar molt bona campanya a tots els partits polítics de Blanes: “les eleccions són una festa democràtica i les hem de viure amb emoció i entusiasme, però també amb responsabilitat i respecte”.