Sortida aquest diumenge per conèixer el traçat de la C-32

Imatge virtual del projecte / Cedida per Ajuntament de Blanes

Imatge virtual del projecte / Cedida per Ajuntament de Blanes

Les penyes ciclistes de Lloret i Blanes, juntament amb els centres excursionistes d’aquests dos municipis, han organitzat una sortida per donar a conèixer el traçat de la prolongació de la C-32 i l’impacte mediambiental que aquesta causaria. La sortida serà aquest diumenge 10 de maig i es podrà fer caminant o en bicicleta.

Cada vegada són més les associacions de Blanes i Lloret que s’uneixen a la Plataforma Aturem l’Autopista C-32 conscients de les greus conseqüències sobre el territori que causaria la prolongació d’aquesta nova infraestructura fins a Lloret.

Un projecte amb una Declaració d’Impacte Ambiental que qualifica el seu impacte global com a moderat-sever, i que malmetria irreversiblement els paratges naturals i culturals del Vilar de Blanes i de Sant Pere del Bosc, l’Àngel i les Alegries a Lloret.

L’horari de sortida a Lloret serà a les 8.30h des de les pistes d’atletisme per a la caminada, i a les 9h des de la plaça de l’Ajuntament per a la marxa en bici.

A Blanes es sortirà a les 9h des de la Ciutat Esportiva per al recorregut llarg, i a les 11h des de la carretera de Lloret (plaça pont de ferro/Mas Borinot) per al recorregut curt.

A meitat del recorregut, les dues sortides de Blanes i Lloret es trobaran al camí dels Tres Turons al voltant de les 10.30h. Un bon punt des d’on es podrà observar l’impacte ambiental i visual que causaria aquesta infraestructura.

c32_sortida