Intens calendari de campanya d’ICV-EUiA-Pirates de Blanes

Joan Salmerón, ahir durant l'inici de la campanya electoral

Joan Salmerón, ahir durant l’inici de la campanya electoral

Un dels eslògans d’ICV-EUiA-Pirates és Carrer a carrer, barri a barri. I veient el seu calendari per aquesta campanya, sembla que la coalició blanenca s’ho ha pres al peu de la lletra.

La formació d’esquerres ha planificat actes diàriament durant aquestes dues setmanes, a tots els barris del municipi, sempre amb la presència del seu candidat Joan Salmerón acompanyat d’altres membres de la candidatura, que canviaran en funció del barri i la temàtica principal.

La coalició vol d’aquesta manera fer arribar als barris, amb qui ha mantingut contactes des de fa mesos per a escoltar les seves peticions i mirar d’incloure-les al seu programa, les seves respostes concretes a aquestes demandes populars.

Dintre dels actes programats destaca la presència d’Alberto Garzón, candidat d’Izquierda Unida a la presidència del govern. El jove polític i economista estarà donant suport a la candidatura blanenca el dimecres 13 de maig, en un acte/aperitiu informatiu. La coalició també comptarà amb altres convidats rellevants als seus actes, com ara José Luis Centella (secretari general del PCE i diputat al Congrés) o Marc Vidal, diputat d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

L’acte central de campanya es farà dissabte 16 de maig a la plaça Molina del barri de Quatre Vents, i comptarà amb l’actuació del quadre flamenc de’ Dani Candelas i el grup ‘Con Otros Aires’, a més d’una xocolatada infantil a la tarda. El divendres dia 15 les joventuts organitza’n la Festa Jove a la discoteca Cyan, que tindrà com a convidat especial i presentador al popular humorista blanenc Facu Díaz. La coalició tancarà la seva intensa campanya amb un acte a la plaça Montserrat Roig al barri de Ca L’Aguidó que inclourà una botifarrada popular per a tancar la campanya amb un bon regust.

Durant aquest cap de setmana ICV-EUiA de Lloret muntarà taules informatives als següents llocs de la població:
DISSABTE 9, DE 10 A 14 HORES, A L’ENTRADA DEL CEIP PERE TORRENT DE L’AVINGUDA DE VIDRERES.
DIUMENGE 10, DE 10 A 14 HORES AL BARRI DE CAN BALLELL.

El dissabte donarem a conèixer el nostre programa sobre pau, cooperació i desenvolupament.
El diumenge donarem a conèixer el nostre programa sobre feminisme.

actes_icv-euiaCliqueu a sobre dels gràfics per ampliar-los

actes_icv-euia2