ERC de Blanes ratifica la llista per a les eleccions municipals del proper 24 de maig

Els cinc primers candidats de la llista d'ERC de Blanes

Els cinc primers candidats de la llista d’ERC de Blanes

La secció local d’ERC de Blanes ha fet aquest divendres al vespre l’assemblea de ratificació de la llista electoral i de programa per a les eleccions municipals del 24 de maig. L’assemblea, que ha estat oberta a militants, simpatitzants i a amics per als quals l’executiva ha obert el dret a vot, tal i com ja va fer amb l’assemblea d’elecció del cap de llista.

S’han ratificat les persones que formaran part de la llista electoral d’ERC a Blanes. Els cinc primers llocs de la llista, que té la voluntat de ser una llista transversal, integradora i on tothom s’hi pugui sentir identificat, està formada per:

El candidat a l’alcaldia és Àngel Canosa Fernàndez, de 45 anys. Nascut a Barcelona. Vinculat a Blanes des de fa molts anys. És advocat i ha exercit de jutge a Blanes. Militant d’ERC. Actualment treballa al seu propi despatx d’advocat. Casat i pare de tres fills.

Albert Sanz (número 2). Nascut a Barcelona, blanenc d’adopció. Casat i amb un fill. Cap d’equip en una empresa de distribució farmacèutica. Delegat sindical d’UGT, a la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme. Militant d’ERC. Cap de Campanya de la candidatura.

Olga López Colomer (número 3). Nascuda a Arenys de Munt fa 43 anys. Casada i amb dos fills. Advocada. Viu i treballa a Blanes des de l’any 1996. Sempre vinculada a associacions i entitats blanenques (AMPA, Rem) i actualment sotspresidenta del FC Ràcing Blanenc. Independent.

Assumpta Pla i Albertí (número 4). Nascuda a Blanes fa 66 anys. Comerciant. Casada, amb fills i néts. Vinculada a entitats blanenques i militant i Presidenta de la Secció local d’ERC a Blanes.

Juan José Gálvez Recio (número 5). Nascut a Blanes fa 41 anys. Veí de Ca La Guidó. Casat i pare de dos fills. Tècnic especialista. Independent.