Lliurament de premis del Concurs d’Aparadors Nadalencs de la Federació de Comerç de la Selva

Representants dels establiments premiats

Representants dels establiments premiats

Aquest acte s’ha fet a la seu de El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners amb la participació de comerciants i regidors d’ajuntaments de la Selva

L’acte es va realitzar el passat divendres al vespre i el va obrir l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, que va dir que un poble sense comerç és trist i sense vida. Va remarcar, en aquest sentit, que des de l’Ajuntament de Santa Coloma sempre s’ha seguit la línia d’anar millorant urbanísticament el nucli comercial de la ciutat per fer-lo més atractiu i així donar suport al sector comercial.

comerciants_wLa presidenta de la Federació de Comerç de la Selva, Mata Julià, es va felicitar per haver arribat a la cinquena edició del concurs, un concurs en el qual va assegurar es fa art a l’hora de decorar els aparadors.

Els guanyadors locals del concurs d’aparadors nadalencs van ser:

Canada House, de Santa Coloma de Farners
Perruqueria i Solàrium Anna’s, d’Arbúcies
Forn de pa Costa, de Breda
Floristeria Pom de Flors, de Caldes de Malavella
Cuina Casolana, de Maçanet de la Selva
Ferreteria Can Jombo, de Sant Hilari Sacalm
Can Santus, de Vidreres

El guanyador Comarcal del 5è concurs d’aparadors Nadalenc és el Forn de pa Costa, de Breda. El premi del concurs consisteix en un viatge a Torí (Italia) i 100 euros.

Aquest acte va servir també per donar a conèixer El Centre_Eix de Negoci al sector del comerç selvatà. L’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, va explicar que «aquest nou servei no és un viver d’empreses ja que va molt més enllà sent un espai de generació d’oportunitats de negoci i promoció de l’emprenedoria i de les empreses». El Centre comença a tenir una programació estable d’activitats formatives i informatives relacionades amb el món de l’emprenedoria, la gestió empresarial, la creació de sinergies i xarxes de col·laboració o la innovació, entre d’altres.