Estudiants de l’Institut Serrallarga de Blanes denuncien que la direcció del centre prohibeix les assemblees

estudiants_serrallargaL’assemblea d’estudiants blanencs Sageta de foc ha publicat un comunicat on es denuncia que la direcció de l’institut Serrallarga ha prohibit les assemblees d’estudiants.

Aquesta decisió es produeix després que l’assemblea d’estudiants organitzés una reunió per tal de participar en les jornades de mobilització convocades els propers 25 i 26 de febrer en contra de la EU2015 i el 3+2, polítiques educatives que segons els membres de Sageta de Foc tenen com a objectiu la mercantilització i el desmantellament de l’educació pública.

La decisió de vetar el dret a reunió dels alumnes ha sigut comunicada als estudiants per ordre expressa de la direcció del centre. Concretament se’ls ha informat que dins l’institut «no es pot dur a terme cap mena d’activitat política». Segons els membres de la Sageta de Foc, «les nostres companyes han sigut tractades de manera despòtica, no entenem perquè la direcció del Serrallarga vulnera els drets dels alumnes que estan recollits al Decret de Convivència i Drets i Deures de la CAC».

L’assemblea d’estudiants assegura que continuarà treballant per organitzar aquestes jornades reivindicatives i convoca a tots els alumnes de l’INS Serrallarga a desobeir la prohibició de direcció i a mobilitzar-se.