Trias demana el suport necessari per aconseguir un govern sòlid per a Blanes

Josep Trias, cap de llista de CiU a Blanes, ha demanat aquest vespre a l’acte de final de campanya, celebrat a la Plaça dels Dies Feiners, un suport suficient per governar amb comoditat a Blanes els propers quatre anys. En un acte amb sopar popular i atraccions pels infants, l’alcaldable de CiU ha comentat els projectes més importants que, tot i la greu situació econòmica, s’han desenvolupat els darrers quatre anys.

L’acte final de campanya ha començat a les 18 hores i ha durat fins a la finalització de la jornada, havent passat per la plaça més de 500 persones.

La posada en servei de la nova Ciutat Esportiva, la remodelació de la Rambla Joaquim Ruyra i l’aprovació del projecte per rellançar l’activitat turística al sector dels Pins han estat alguns dels projectes urbanístics més destacats com a eines de futur per treballar per un Blanes millor, amb major qualitat de vida.

En un altre ordre de qüestions, l’alcaldable de CiU s’ha mostrat convençut que la propera legislatura podrà governar amb una majoria estable CiU a Blanes. Trias ha demanat als als assistents a l’acte que “el diumenge 22 voteu la llista CiU, a la federació de Convergència i Unió que treballa per a tot un país, i a aquest alcalde i candidat que no us ha enganyat mai”.

L’acte de final de campanya ha finalitzat amb música en viu.

Edició: JFG – Fotos: CiU i JFG