Josep Trias aposta per incentivar l’economia local creant llocs de treball

Josep Trias, ahir al mercat setmanal de Blanes

Josep Trias acompanyat de membres de la candidatura, va explicar ahir en una passejada pel mercat setmanal del Passeig de Mar de Blanes dues de les prioritats de CiU: incentivar l’economia local i crear llocs de treball. «Durant aquests quatre anys el regidors de CiU i jo com alcalde hem treballat en aquesta línia: iniciant el viver d’empreses, amb el projecte Impuls, aconseguint 84 llocs de treball i implementant dispositius, com ara el club de la feina, creació de la borsa de treball o l’assessorament laboral».

El cap de llista ha estat passejant pel mercat i conversant amb molts ciutadans que s’han vist interessats per les propostes de CiU en l’àmbit de la ocupació, el comerç i la empresa.

En aquest sentit, l’alcalde ha reiterat el missatge de CiU: treballar en positiu i explicar la feina feta durant els darrers quatre anys, «que ha estat molta i ben feta» ha reiterat. Josep Trias ha explicat que la campanya la seguiran centrant en el contacte amb el persones i amb les entitats socials, esportives i culturals de Blanes. Precisament, ahir al vespre van tancar la jornada amb una trobada amb els veïns del barri de Mont-Ferrant de Blanes.

Edició: JFG – Foto: Vídeo Televisió Blanes