El PPC d’Osor es compromet a potenciar l’entorn natural del municipi a nivell turístic

El President Provincial del Partir Popular de Catalunya (PPC) a Girona i diputat al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha visitat Osor aquest diumenge juntament amb el candidat del PPC a l’alcaldia, Jordi Vilaró. La visita ha coincidit amb la Fira del Senglar i tant Millo com Vilaró han visitat diferents establiments i associacions del municipi. A més, tant el candidat a l’alcaldia d’Osor com el president del PPC a Girona han aprofitat la seva visita per reunir-se amb el president de l’Associació de Caça del municipi i Cap de la Colla del Senglar, Josep Osa, per parlar sobre la situació en què es troben els caçadors de la zona.

Vilaró ha dit que «El PPC d’Osor es compromet a potenciar l’entorn natural del municipi a nivell turístic, esportiu, cultural i social». El candidat popular també ha afegit que «cal millorar la xarxa de transport públic a Osor, un servei molt reclamat per la gent gran». Finalment, l’alcaldable ha dit que “és necessari reformar el parc infantil de la població, habilitar un parc de salut i habilitar un nou local per al jovent”

Per la seva part, el President Popular ha explicat que «Osor necessita la veu del PP a l’Ajuntament per tal de portar a terme les polítiques necessàries per recuperar l’economia local». Millo ha explicat que tots els regidors del PP es comprometen a «moderar la pressió fiscal als municipis i a governar amb transparència i rigor».