Els Botiguers de Blanes Centre i ‘la Caixa’ donen a Aspronis 1.500€ per portar a terme projectes socials

d

Foto: ABBC

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Obra Social de ‘la Caixa’ han entregat aquest migdia un donatiu de 1.500 euros a Aspronis que servirà per contribuir en la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, una tasca que l’entitat realitza des de fa 46 anys.

Els diners s’han aconseguit gràcies a la recaptació d’un euro de les compres realitzades amb la Targeta Blanes Comerç. Amb aquesta campanya comercial solidària les persones que han realitzat compres amb la Targeta Comerç han contribuït amb el donatiu, i l’Obra Social de ‘la Caixa’ ha assumit l’import d’aquests ajuts.

La presidenta d’Aspronis, Maria Dolors Oms, s’ha mostrat molt satisfeta per aquest ajut econòmic: «Gràcies a ell continuarem diversificant les activitats de l’entitat per aconseguir mantenir tots els llocs de treball», ha dit. Actualment, Aspronis dóna feina a 330 persones i atén a les seves instal·lacions a 300 usuaris.

Per la seva banda, el president de l’ABBC, Lluís Pascual, ha explicat que han triat Aspronis per entregar-los aquest donatiu «per la tasca que realitza, els anys que fa que existeix el projecte i la projecció de futur que té».

El delegat a la Selva de ‘la Caixa’, Josep Fages, ha comentat que per l’entitat és una satisfacció col·laborar en projectes solidaris. «Quan trobes tants voluntaris és quan veus la riquesa extraordinària que tenim al nostre país; per això en els darrers anys l’Obra Social no ha retallat el seu pressupost», ha puntualitzat Fages.