La campanya «Som força» es presenta a Blanes

som_forçaEl passat dissabte 22 de febrer va tenir lloc al Casal La Cooperativa de Blanes la presentació de la campanya Som Força d’Alerta Solidària.

Som Força és una eina d’organització antirepressiva que que té principalment dues línies de treball: la prevenció de la repressió i l’actuació a posteriori.

Per això realitzen tasques informatives per una banda i per una altra han preparat diverses estratègies per passar a l’atac que es poden consultar a la seva web, a l’apartat «Passem a l’atac». Som Força apareix a partir del moviment del 15M i arrel de l’augment de la repressió causada per l’acceleració del procès sobiranista i per les lluites contra les retallades socials i democràtiques.

Aquesta eina neix amb la voluntat de ser un «paraigües» de les diferents lluites antirepressives. Sota el lema “Hem nascut per véncer” volen unir forces perquè cap persona es quedi sola davant una situació de repressió.

A l’acte de presentació de la campanya hi han assistit una vintena de persones que han pogut plantejar els seus diferents dubtes i qüestions a un membre d’Alerta Solidària, organització antirrepressiva de l’esquerra indenpendetista i es considera hereva dels Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans (CSPC).