La Biblioteca de Blanes va allotjar un ‘Taller de Pentinats de Conte’

Foto: Gemma Cuiró

Foto: Gemma Cuiró

Davant la imminent arribada de les festes de Carnaval que a Blanes tindran lloc del 28 de febrer al 5 de març, la Biblioteca Comarcal no ha volgut perdre la ocasió perquè, una vegada més, els seus usuaris puguin gaudir-les amb tota la seva intensitat.

Amb aquest objectiu, dissabte passat al matí es va organitzar un Taller de Pentinats de Conte que es va allotjar a la sala d’actes Roberto Bolaño.

Per facilitar que tothom que estigués interessat pogués participar-hi –ja que es tracta d’un tipus de tallers que necessiten tenir un aforament reduït d’alumnes- es van fer dues sessions a 2/4 d’11 del matí i a 2/4 d’1 del migdia. El taller estava adreçat a pares o mares acompanyats dels respectius fills que tinguessin a partir dels 4 anys d’edat. En total, sumant els dos tallers que es van fer, van participar 24 nens i nenes.

Foto: Gemma Cuiró

Foto: Gemma Cuiró

Les explicacions del taller van anar a càrrec de la perruquera i contaire Fafá Franco, de Taleia Cultura, que va fer una espectacular entrada teatralitzada al taller com a preàmbul de les explicacions que va adreçar als alumnes. D’aquesta manera, els pares i mares van poder crear agosarats pentinats presidits per la fantasia i el color, que van fer les delícies de tothom, començant per ells mateixos, així com els seus models.

La directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes, Gemma Ciuró, ha fet una valoració positiva del resultat del taller com un mitjà més per dinamitzar l’activitat ja de per sí prou concorreguda que hi ha de manera habitual en aquest equipament. Els darrers anys s’havia optat per fer una sessió especial de l’L’hora del Conte a la sala infantil, però aquesta vegada, sens dubte, l’activitat s’ha gaudit a parts iguals per tothom.

Foto: Gemma Cuiró

Foto: Gemma Cuiró

A banda d’aquesta taller, la Biblioteca Comarcal també ha posat a disposició dels seus usuaris i usuàries una Taula Temàtica de llibres relacionats amb les festes del Carnaval que està instal·lada al vestíbul.

D’altra banda, a partir del 3 de març i fins el dia 29 d’aquest proper mes, s’han preparat diverses activitats en motiu d’una nova edició del programa Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura, que comptarà com entitat convidada amb l’associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes.