Renovació de la junta del Consell Local de la Juventut de Blanes

El passat diumenge el Consell Local de la Juventut de Blanes va celebrar la primera assemblea ordinària, de la que va sorgir una nova junta directiva, que és va aprovar per unanimiat. Els seus membres ón: Andreu Ruiz (As.  Barrakes), president; Clara Nualart (AEIG), secretària; Laura Estela (Colla Gegantera) , tresorera; Carme Marcos (Colla Gegantera) i Oriol Comas (JNC) vocals.

L’ acte va tenir lloc a la Casa del Poble a les 18h. El President de la Junta anterior, Àdam Bertran, va explicar el que s’havia fet durant l’últim any i va desitjar molta sort als nous representants. Després, el nou president va explicar les prioritats d’aquesta nova etapa: obtenir la participació de més entitats juvenils blanenques per enfortir el Consell, reforçar el diàleg amb l’Ajuntament, presentar el Consell als joves de Blanes perquè ens coneguin/coneixeu i aconseguir organitzar actes d’interés juvenil, tan culturals i d’oci com de debat i participació.

Després de l’Assemblea es va oferir un piscolabis a tots els assistents i es va aprofitar l’ocasió per presentar el Concurs de logotip pel CLJB.

Esperem que ens acompanyeu en aquesta nova etapa que comencem amb tanta il·lusió! De moment, podeu fer-vos animadors de la pàgina que tenim al Facebook i seguir l’actualitat del Consell gràcies a aquest nou bloc.

Edició: JFG – Foto: CLJB