Tordera ampliarà la llar d’infants municipal i ofertarà 33 noves places

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Tordera va aprovar dijous passat el plec de clàusules que regirà la contractació del projecte d´ampliació de la llar d´infants municipal El Niu. La llar s’ampliarà mitjançant la construcció d’un nou edifici annex de 180 m2. El projecte contempla la creació d’una nova aula de llar 1, una aula més per al curs de llar 2 i un espai per a menjador. D’aquesta manera, la llar d´infants passarà de 74 places a 107 (13 més per a llar 1 i 20 places més per a llar 2).

El projecte d’ampliació de la llar d´infants implicarà una nova distribució de l’edifici existent, de manera que es mantindrà l’aula de Llar 0, s´hi ubicaran tres aules de Llar 1 (actualment se’n disposa de dues) i es crearà una zona de menajdor per als infants.  El nou edifici annex que es construeixi donarà cabuda a les tres aules de Llar 2, hi haurà dos espais per a magatzems i per als serveis.  El nou edfici mantindrà la mateixa estructura, acabats, coberta i tancaments que l´edifici actual.

Les obres d’ampliació de la llar d’infants, valorades en més de 400.000 euros,  estan finançades per l´Ajuntament de Tordera i la Generalitat de Catalunya (a través de les subvencions del Departament d´Ensenyament i del programa PUOSC).

Foto: Ajuntament de Tordera