L’Ajuntament de Malgrat traslladarà l’oficina de turisme a un local

Ajuntament de Malgrat de Mar

El servei d’Oficina de Turisme s’ubicarà aquest any en un local i es treurà el mòdul prefabricat que hi ha a davant de la plaça de l’Àncora. El govern municipal, format per JXM, ERC, PDC i CUP, va aprovar ahir en Junta de Govern Local iniciar els tràmits per llogar un local per ubicar l’oficina de turisme.

L’actual mòdul de l’oficina, que es va instal·lar al maig de 2006, està en força mal estat i no reuneix les condicions necessàries ni per al personal que hi treballa ni per als visitants i turistes que fan ús d’aquest servei. La Junta de Govern ha aprovat que el preu màxim del lloguer sigui de 10.000 euros anuals, més l’IVA, podent ser millorat a la baixa.

El govern municipal també va aprovar la contractació del subministrament de panot i les obres per arranjar les peces malmeses del paviment del passeig marítim. El cost d’aquesta actuació és de 24.414,12 euros.

També s’ha aprovat el lloguer d’una nau industrial que s’utilitzarà per organitzar i preparar diferents festes del poble. El període d’arrendament d’aquesta nau és per 1 any, a partir d’avui 15 de febrer i té un cost de 13.794 euros. Aquesta despesa ja es va preveure en el pressupost d’aquest 2017, aprovat per l’anterior equip de govern.

Per altra part, s’han aprovat els plecs de condicions per l’atorgament d’una autorització per a la instal·lació d’un mòdul de consignes per guardar objectes personals a la Platja de l'”Astillero”.

Un altre dels acords aprovats ha estat la despesa de 15.949,28 euros per a l’organització del Carvanal d’enguany, així com l’adjudicació d’una parada que hi havia buida al mercat municipal per a la venda de llegums, fruites i verdures.