Ràdio Pineda comença obres de millora i presentarà una nova etapa a principis de 2017

Aquesta setmana han començat les obres de millora dels estudis i la redacció de l’emissora municipal Ràdio Pineda. Són les primeres obres de condicionament que es fan a les instal·lacions d’ençà que l’emissora es va traslladar al carrer Justícia, 25, ara fa més de 20 anys.

L’emissora continua emetent amb normalitat la selecció musical, les agendes d’activitats i la publicitat pel 94.6 FM i per internet, però aturarà la programació en directe fins el dia 12. Les obres continuaran fins a final d’any, amb una inversió de 20.000 euros.

Ràdio Pineda es prepara per una nova etapa, que es presentarà a principi d’any. L’emissora municipal ja té a punt la nova imatge sonora i gràfica, la nova graella de programació, i prepara la nova web www.radiopineda.cat i la millora de les instal·lacions.

Està coordinada des del novembre del 2015 per la periodista Maria-Josep Hernàndez, i com a emissora municipal està integrada a l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Pineda, amb la regidora Sílvia Biosca al capdavant.