La junta del Partit Popular a Blanes nomena Nicolás Alcántara coordinador general

Nicolás Alcántara

Nicolás Alcántara

La Junta Local del Partit Popular de Blanes ha nomenat coordinador general a Nicolás Alcántara, president de Noves Generacions del partit a Blanes i membre del Comitè Executiu del PP de Girona. Es tracta d’una decisió emmarcada en la “necessitat de renovació, d’aire fresc i noves perspectives” de la formació a la localitat.

El nou coordinador general ha assegurat que «seguirem treballant al carrer i escoltant les necessitats dels nostres veïns; aquesta continuarà sent la nostra principal prioritat».

Pel que fa als pressupostos municipals per al 2017, Alcántara ha criticat que «trobem a faltar més inversió per a les infraestructures necessàries per al municipi». Per això, ha explicat, «ens reunirem amb l’equip de Govern per tal de perfilar una sèrie d’inversions que considerem que són necessàries i vitals per al reactivament econòmic de Blanes».

D’altra banda, el coordinador general del PP de Blanes ha posat de manifest «la necessitat de fer el municipi de Blanes atractiu per als joves emprenedors i la joventut i per tant, evitar així que els joves marxin a viure a altres poblacions».

Per últim, i en referència a les últimes declaracions del tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, sobre el rescat de les zones blaves, Alcántara ha assenyalat que «des del PPC de Blanes celebrem que el senyor Torrecillas i el grup municipal deCiU donin ara suport a una proposta que fa uns anys van votar en contra i que nosaltres vam defensar que era necessària, ja que des del Partit Popular vam proposar la gestió municipal dels pàrquins».