Activitats a Blanes els dies 9, 10 i 11 de desembre

Divendres 9 de desembre

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2): Club de lectura juvenil: “Un monstruo viene a verme”, de Patrick Ness.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes, (C. Ample, 26), i a benefici de Càritas: el Grup Miratge (teatre, poesia i música) de la Casa de Ardales posa en escena L’Esclat de Nadal.

Dissabte 10 de desembre

§ De 10 a 20 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzats per la Federació Catalana de Futbol: Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala Base, amb inflables a l’exterior de la Ciutat Esportiva.

§ De 12 a 14 hores, per diferents carrers del centre, i organitzada pels Manaies de Blanes amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Cercavila de Manaies.

§ De 12 a 20 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzats per Creu Roja Juventut, dins de la campanya de recollida de joguines d’enguany: Tallers durant tot el dia i actuacions.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i a benefici de MIFAS: Nabac Grup interpreta Records per a tu.

Diumenge 11 de desembre

§ De 9 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzats per la Federació Catalana de Futbol: Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala Base, amb inflables a l’exterior de la Ciutat Esportiva.

§ A les 10 hores, amb sortida i arribada al Passeig de Mar, i organitzada per Carlos Salgado.
Caminada popular benèfica pro Carolina Salgado.

§ A les 11 hores, organitzada per Acció Cultural Es Viver, amb sortida des de la gasolinera del C. d’Anselm Clavé i arribada al C. de la Muralla, a l’alçada de la Cooperativa: Cercavila i festa infantil d’Es Tió.

§ A les 12 hores, als baixos de l’edifici Las Américas (Pl. de Cáceres, 27): clausura i lliurament de trofeus de la 43a. Lliga Catalana de Canaricultura, organitzada per la Unió Ornitològica de Blanes i Comarca.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: La Cia. País de Xauxa posa en escena l’espectacle de teatre i cançons Quan arriba Nadal.

§ A les 18 hores, a la Casa del Poble (Passeig de Dintre, 18), Concert a càrrec de l’Associació Musical Amateur de Blanes: Llum a la Nit de Nadal (Nadales)