Protesta animalista al parc aquàtic Marineland de Palafolls

marineland3Aquest diumenge un grup d’activistes components de la «Plataforma Zoológicos Libres y Piscinas sin Muros» van dur a terme una acció reivindicativa al parc aquàtic Marineland, ubicat a Palafolls. L’objectiu d’aquest acte era, segons expliquen els seus promotors en un comunicat, aturar el captiveri de dofins i lleons marins.

Els animalistes van interrompre l’espectacle que ofereix Marineland als seus visitants i en el qual hi participen animals aquàtics.

marineland2

Portaven pancartes amb missatges que apel·laven directament al públic, a qui diuen, volen conscienciar que cada espècie ha de viure al seu hàbitat natural i no en un món que titllen de «fals, pintat, creat per humans que no és el dels animals; on et crien amb la finalitat que l’ésser humà es diverteixi i es rigui de tu».

marineland_1

A finals del passat mes de juny, la plataforma va malmetre alguns dels cartells publicitaris del parc aquàtic, per impedir que es doni el que consideren ‘informació errònia’. El que van fer va ser eliminar la paraula “experiència” de l’eslògan del cartell, on es podia llegir “Una experiència molt a prop teu”.

Fotos: Plataforma Zoológicos Libres y Piscinas sin Muros

Text: Ràdio Palafolls