L’Ajuntament de Tordera ubicarà la regidoria de Promoció Econòmica en un nou local

Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Tordera

L’Ajuntament de Tordera obrirà a mitjans de maig el que es convertirà en el primer equipament destinat exclusivament a realitzar accions formatives i tasques de suport a persones en situació d’atur.

El problema de l’atur afecta de forma molt directa a Tordera, que segueix tenint una xifra de desocupats per sobre del 20%, amb 1.387 aturats registrats el passat mes de març.

L’espai, ubicat al Camí Ral, constarà amb una aula específica de formació i un nou espai pel Club de la Feina, que serà polivalent i podrà fer funcions d’aula d’informàtica. L’espai també acollirà els serveis municipals de Promoció Econòmica i Ocupació, i estarà preparat per acollir programes específics per afavorir la inserció laboral de persones en col·lectiu de risc.

A banda d’oferir propostes per a persones en situació d’atur, el nou espai permetrà potenciar accions formatives per a persones ocupades que volen millorar les seves competències o bé per acollir seminaris específics per a empreses locals.

L’adequació i el cost de l’espai es durà a terme amb finançament de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, que aposten de forma activa per a la creació i millora d’espais i serveis orientats a resoldre la problemàtica de l’atur.