Carme Chacón diu a Pineda que Catalunya és un model de com sortir de la crisi

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha visitat Pineda de Mar aquest diumenge, coincidint amb la Festa Major. Carme Chacón ha estat rebuda a les portes de l’Ajuntament per l’alcalde i primer secretari del PSC, Xavier Amor, el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, i la diputada Consol Prados, a més de diversos regidors socialistes.

Carme Chacón, que és també membre de l’executiva pel PSC, s’ha dirigit a peu fins la Plaça Espanya on s’estava celebrant el concert de l’Orquestra Maravella.

 

En el decurs del concert, ha pujat a l’escenari acompanyat de l’alcalde de Pineda, on s’ha dirigit breument als assistents i ha recordat que de petita havia estiuejat a Pineda amb els seus pares. Chacón ha felicitat als pinedencs per la Festa Major i en especial a la Colla Gegantera pels seus 25 anys.

Les declaracions de Carme Chacón als mitjans de comunicació han estat de marcat caràcter pre-electoral. Carme Chacón ha parlat del programa electoral que preparen els socialistes, i ha dit que són “conscients dels moments difícils que passa el país i Catalunya és un exemple de com sortir de la crisi”. En aquest sentit, ha dit que “Espanya ha de seguir el model de Catalunya per sortir de la crisi  treballant per la recuperació econòmica i per tenir millor ocupació, formació dels joves, innovació i turisme”. Pel que fa als municipis, Carme Chacón, ha dit que els pobles no haurien de patir les retallades en educació i salut.  Per la seva part, Xavier Amor ha agraït la visita de Carme Chacón a Pineda. Carme Chacón ha fet un recorregut a peu pel centre, fins a l’estand del PSC a la Fira del passeig Marítim.

Edició: JFG – Foto: Radio Pineda de Mar