Lloret de Mar crearà un registre unificat per identificar les empreses que acumulen denúncies per males pràctiques

La comissió tècnica formada per tècnics municipals dels serveis jurídics, departament d’activitats, Policia Local i Lloret Turisme, així com els regidors de Lloret de Mar de les àrees implicades, ha impulsat una nova iniciativa. La acció consisteix en la creació d’un registre que centralitzi les denúncies i reclamacions cursades pels diferents departaments municipals. L’objectiu de la mesura és unificar la informació per veure les zones i empreses que acumulen més incidències per així prioritzar l’activitat inspectora.

La mesura busca també simplificar i agilitzar l’activitat inspectora i així millorar la tramitació de les sancions a les empreses que incompleixen les normatives. Aquest registre també inclourà tots els àmbits del sector turístic com són hotels, comerços, tour operadors, bar i restaurants i serveis complementaris.

Per altra banda per part de l’Ajuntament també és vol fer partícips a la ciutadania de Lloret que fa poques setmanes va manifestar contundentment la seva postura de rebuig a aquests males pràctiques. En aquest sentit es milloraran els mitjans actuals perquè els ciutadans puguin fer arribar les seva aportacions i denúncies.

S’habilitarà una bústia de comunicats a la web www.lloret.cat que completarà els actuals serveis de l’Oficina d’Atenció i Informació Ciutadana i web municipal que existeixen per comunicar-se amb l’ajuntament.