Treballs a l’escola doctor Carulla d’Arbúcies

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

L’Ajuntament d’Arbúcies ha iniciat ja les obres d’adaptació a les noves exigències marcades per Ensenyament per el proper curs en el col·legi públic Dr. Carulla. D’acord amb el Departament d’Ensenyament s’han remodelat dues aules per adequar-les a les demandes d’espai i se n’han adaptat quatre amb noves instal•lacions elèctriques que permetin la instal•lació d’ordinadors.

Per altra banda, l’ajuntament es fa càrrec d’un seguit d’actuacions a la instal•lació elèctrica i a la d’aigua per tal de garantir la potència necessària i establir algunes mesures d’estalvi.

“Som conscients que el que fem no és suficient per resoldre el problema que planteja un edifici vell i amb instal•lacions precàries, però hem començat amb les coses fonamentals per complir amb les normatives actuals”, assegura Jaume Salmeron, primer tinent d’alcalde d’Arbúcies. “En el pressupost de 2012, i d’acord amb la direcció del centre, es plantejaran algunes actuacions més profundes per que fa a la xarxa elèctrica i aigua, per tal d’impulsar mesures d’estalvi i eficiència”, explica el regidor d’Educació i Ensenyament.