Resultat de les eleccions municipals 2015 a Calella

Font: Ministerio del Interior / (Cliqueu a sobre del gràfic per amplir-lo)

Font: Ministerio del Interior / (Cliqueu a sobre del gràfic per amplir-lo)

Amb una participació del 55’78% CiU revalida els 8 regidors de les eleccions de fa 4 anys amb Montserrat Candini al capdavant

Del total de 12.528 veïns i veïnes de Calella amb dret a vot a les eleccions municipals celebrades ahir, diumenge 24 de maig, van anar a votar 6.988, que significa un 55’78%, xifra una mica superior a la dels comicis anteriors.

Pel que fa a la composició del nou ajuntament de Calella, Convergència i Unió (CiU) ha estat la força guanyadora que obté 8 regidors amb 2.708 vots, la segona força més votada ha estat Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) amb 1.307 vots, doblant el resultat de les passades eleccions municipals i obtenint 4 regidors.

La tercera força al nou Ajuntament de Calella és el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) que, amb 900 vots, passa dels 5 regidors a  tenir-ne només dos. La Candidatura d’Unitat Popular (CUP), és la quarta formació i amb 605 vots obté un regidor. El Partit Popular (PP) amb 508 vots obté també un regidor i, per últim, Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA-E) torna a l’Ajuntament de Calella, amb un regidor i 411 vots.

Entesa per Calella (EpC) amb 292 es torna a quedar a les portes d’entrar al consistori calellenc i Plataforma per Catalunya (PxC) només ha obtingut 117 vots. 31 vots han estat nuls. El nombre total de vots ha estat de 6.988, la qual cosa representa  un 55’85% de participació  i l’abstenció ha estat del 44’22%.

Es pot veure la informació amb gràfics, en percentatge i més detallada clicant al se